teisipäev, juuni 20, 2006

Reede

Foto Leelo

Ausaltöeldes oli reede ajalooline päev minu jaoks. Sain maha oma esimese kinnisvaratehinguga. Nüüd olen maaomanik ja ühtlasi panga ori :p Hakkame omale kodu ehitama :)
Ahjaa muideks aadress on Haldja 4 ilus eks :)

Reedel käisin veel selle aasta esimesel pikemal rattasõidul (37km) Õismäe-Kakumäe-Tabasalu-Rannamõisa-Harku-kodu :) Harku mets on ikka super koht rattaga sõitmiseks... täitsa omal maja taga aga nii harva satun sinna.... well viimane nädal küll 2 korda aga see on pigem erand.Üldse oli see nädal siuke liikumise nädal sai rullikatega sõidetud, siis rattaga, palju jalutatud... Mõnus :)

Reede õhtul panime asjad autosse ja kimasime linnast välja Matsimäe kanti laagerdama... Margus püüdis kala mis ei andnud kuidagi kätte, Liisi mässas enamasti grilliga mis ei tahtnud põleda või põlema minna... Igaljuhul nädalalõpust jääb meelde see et aedvilja on palju kasulikum grillida- tervislikum ,kiirem ja ka parem-ei vaeva kõhtu.

Aga ilus oli. Vesiroosid õitsesid, ilm oli soe... Suvi on käes :)

2 Arvamust:

At teisipäev, 20 juuni, 2006, Anonymous Anonüümne arvab:

On jah super koht, endal kah suht lihtne seal sõita, kuid harva viitsin hommikul ratta autosse orgunnida, et peale tööd väike tiir teha. Homme olen aga jälle platsis :p

 
At kolmapäev, 21 juuni, 2006, Blogger Kuuplika *Katrin* arvab:

Õnne oma tulevase kodu puhul !! :D:D

 

Postita kommentaar

<< Algusesse tagasi