esmaspäev, mai 22, 2006

Häving ja suur leid..

















Reede öö...signa karjub..ei jaksa peadki tõsta- küll ta vait jääb.Hommik kell 7 umbes. Ärkame. Aknast paisatab auto-täitsa alles- aga klaas on katki tagumisel juhipoolse ukse kolmnurgal. Ei teagi kuidas reageerida... ilmselt reaktsiooni ei olnudki. Pigem mõtlesin mida edasi peaks tegema. Panin riidesse, kaalusin politsei kutsumist-kuid teadsin, et neid saab ilmselt kaua oodata siis jätsin selle tegemata. Otsisin üles dokumendid ja lugesin läbi liisingu ja kindlustuse lepingud- eredalt tuli meelde koht kus liisingulepingu sõlmimiselt öeldi et lugege see ikka läbi ka siis on kohe teada kuidas kahjujuhtumi korral käituda. Jeah teadagi seda lugemist PÄRAST (noh mingid tähtsad kohad sai ikka seal juba läbi loetud ka ebaolulistest libises pilk üle) Anyway suht esimene tee oli rahumäele Lõuna politseiosakonda. Kõigepealt nemad muidugi et miks ma siis kesklinna ei pöördunud.. noh tehnika tn. ju nende piirkond jne. Peale minu ebamäärast ja ilmselt neid rahuldavat seletust sai uurijaga veel pilte tehtud ja mõned asjad kirja panud- ajakulu ehk pool tundi kokku. Tegelikult meeldiv üllatus- olin valmis hullemaks paberimäärimiseks ja jooksutamiseks. Edasi järgmine samm kindlustus. Sinna jõudsin juba 9 läbi pisut. If- kindlustuse maja õnneks lähedal ka suht. Inimesi mõni üksik ja kõik läks samuti kähku. Uskumatu on see, et makipaneelile mis kaduma läks otsisid nad oma laost asendust- igati meeldiv. Kahjuks küll ei leitud:( Aga klaas saab juba täna õhtul vahetatud. Ja tänu kaskole tasuta.
Ja vist 11ks jõudsin ka tööle lõpuks.
Päeval mingi hetk leidsid poisid et purustatud aken pole kahjuks ainus viga... vigastatud on ka juhipollse ukse lukk ja pekk. Mis siis muud kui jälle kindlustusse. Õnneks käib kõik see värk kähku..

Õhtul sõitsime meelte rahustamiseks mööda tln ümbruses asuvaid tulevasi elurajoone ringi. Tore oli avastada kauneid kohti seal kus ei arvanudki neid olevat. Eks näis ;)

2 Arvamust:

At esmaspäev, 29 mai, 2006, Blogger Kuuplika *Katrin* arvab:

Jestas :S Et siis Sina ka nüüd koged autorüüstasmist. Mul ju see kolm korda old nagu võid ehk mäletada (2korda spoila minema viidud ja korra peeglid). Aga elu õpetab. Enam maja ette ei jäta ja alati ööseks valvega parklasse :) Igatahes loodan et kõik Sul mõnusalt laabus :)

 
At teisipäev, 30 mai, 2006, Blogger Leelo arvab:

õnneks küll jah.. õppetund oli ka hea... enam nii naiivne pole... ma ei tea arvasin vist, et pätid on maa pealt kadunud..

 

Postita kommentaar

<< Algusesse tagasi