reede, mai 26, 2006

Äike ja rahe

Foto Leelo

Täna sai käidud Liisiga Järve selveris lõunatamas... söömise ajal valdas mind kahtlus, et väljas on äike... Liisi veel kommenteeris, et peab ikka kõva äike olema, et siia sisse ära kostub...
Aga välja minnes oli kõva rahe-vihma sadu väljas, võtsime end kokku ja jooksime. auto ümber oli vee sügavus 7-10cm vähemalt algul mõtlesin et teen pikad sammud ja olegi kohal.... aga ei autosse jõudes olid püksisääred märjad ja kingad täiesti läbiligunenud.... Autod olid valged, muru ainult rohetas pisut rahekihi alt... Pildi sain autost tehes, sest välja astuma sinna põhjatusse merre enam ei kutsunud miski.

Täna on EOS tallinna rattasõit- krt kodu on ümber piiratud aga kuna asi toimub juba mitmendat aastat siis väga ei üllata ja sain siiski peale väikest pusimist koju ja pärast ka raja sees välja :)

Esimest korda andsin täna oma koerale kere peale... ainult kaevab aias- iga jumala päev on uues ja hullemad augud ja väike päntu ka nagu ahv teeb kõik lollused järgi. Panin keti ka. Küll tal oli häbi justkui.... aga alati kui riidled on aga näe ikka teeb. Kas keegi teab mis aitaks?

Empurias sai täna langevarjur surma... Põrkasid õhus siis kokku kaks kupliakrobaati. Olid kupli all ja teadvuseta... iseenesest hoog päris hullsuur nii vist pole aga üks kukkus merre ja uppus. Teine suudeti randa maandada... Täitsa halb tunne on kohe... aatomik oli ka veel samal tõusul... Hoiaks jumal meie varjureid ja teisi ka muidugi.

Homme hommikul stardin Viljandi poole Karulasse :) Saab ronida ja muud põnevust ...

Aga järgmine nädal selgub palju asju ;)

4 Arvamust:

At pühapäev, 28 mai, 2006, Anonymous Anonüümne arvab:

Su koeral on igav:) Kas ta mutte kah kinni püüab? Kui püüab, siis too ta meile suvilasse. Seal las kaevab nii et maa on must.

 
At esmaspäev, 29 mai, 2006, Blogger Leelo arvab:

hee... ma arvan et ta hea meelega mängiks elus mänguasjaga- aga ega mutt ka loll pole. Eks igav on muidugi, endalgi oleks aga mänguasju tal on ruumi joosta kah... ei oska nagu päevaks midagi muud tarka välja pakkuda. Loeks ta raamatuid oleks asi lihtne :P

 
At esmaspäev, 29 mai, 2006, Anonymous Anonüümne arvab:

Hmm, töötan samas kandis kus järve selver, võitlesin kah EOS ratturite poolt häiritud liiklusega, olin kah reedel elus ... aga ei miskit, mitte rahekübetki ei näinud...

 
At esmaspäev, 29 mai, 2006, Blogger Leelo arvab:

jah ega teda kaua ei sadanud... aga tugevalt ja palju... aga miks sa ei näinud ei oska öelda...

 

Postita kommentaar

<< Algusesse tagasi