neljapäev, juuni 29, 2006

Kui keegi peaks küsima mis jaanipäeval tegin...

Foto Leelo

...neljapäeval lasime linnast jalga ja hakkasime minema mööda rannikuserva lääne poole, plaani polnud lihtsalt teadsime, et seal kus meeldib jääme ööbima. Suurupi-Laulasmaa-Paldiski-Ristna nii kulges meie tee kuni ristnas leidsime kena männimetsa armsa laagrikoha ja lõime vaia maasse- siia me jääme-vähemalt üheks ööks ;)
Ilm oli meeldiv(väiksed sabinad meid ei hirmutanud), grill nagu ikka algul põles pärast mitte eriti aga siiski sai kohustuslik liha grillitud ja müttamised müttatud ja põhku..

Hommik algas avastusega, et oleme end sipelgateele parkinud- mugav rada käis üle telgi.. Vesi tundus mulle jahe, Alan sai ses osas käe valgeks et ikka käis ära. Edasi oli plaan jõuda õhtuks Haapsalu kanti Margusele-Kerlile külla ja nii siis tee jätkus mööda kauneimaid randu Nõva- Noarootsi-Haapsalu loss /linn-Pullapää- ja lõpuks Tanska küla. Jaanik oli nagu ikka grillimine(meeles on suurepärane lõhe-nämm) sõnajalaõie otsimine ja leidmine, jalutuskäik randa, saun - üks pikk, mõnus päev ühesõnaga:)

Laupäeva hommik algas taas unenägudega sipelgaraja all :p Edasi polnud plaani..võtsime kaardi,uurisime ja otsustasime minna pärnusse! Aga jõudsime hoopis õhtuks Peipsi äärde vene piiri lähedale Alajõele. Tohutult ilus, pikk liivarand, väga soe vesi kus sai mõnuleda kui vannis, vähe inimesi, palju parme, sääski, kihulasi.

Pühapäeval sõit tagasi läbi Mustvee-Jõgeva-Roosna-alliku-Paide-külaskäik vanaema poole ja siis koduteele :) Oli alles pikk ja palav nädalavahetus...

Eile, siis kolmapäeval sai käidud rattaga sõitmas Harku metsas ja sõitsime ka krundile ratastega (mõõtsin ära-kodust 5km ainult) Vaatasime siis seal oma heinamaad ja unistasime kuni hakkas vihma sadama... Aga ikkagi eilne tulemus siis 25km ja tänahommikune tunne, et tahaks veel sõita on täitsa tore :)
Ja nüüd lähen maasikamoosi tegema :)