pühapäev, märts 27, 2005

Pühapäev on kõige kurvem päev...

Hakkab läbi saama see pikk-pikk nädalavahetus ja päris kahju on...
Neljapäeva õhtust laupäeva hommikuni sai siis oldud pedasaarel. Ilm oli suurepärane, mitte küll jää jaoks mis sulama hakkas kahtlaselt ja endasse auke sellega tekitas.
Reedel korra mandril puude järgi käies oli mul küll kohati surmahirm...(pagan kurjaks teeb see, et ma ei oska siia pilte panna aga no kujutage siis nüüd siin midagi hirmsat ette)Aga saarel oli tore...tegime ringi peaaegu peale,otsisime geopeituse punkte (2st 1 ka leidsime) Palju sai pilte teha ja päikse käes niisama mõnuletud. Õhtul veits napsu võetud ja saunatatud. Tore oli :)
Laupäeva hommikul varane äratus ja asusin teele Tln ja siis juba rannamõisa poole.
Oh üllatust mis kohalejõudes mind ootas...võrreldes eelmise näd vah oli jää väga palju sulanud ja sein ise täitsa pude kohati ja muda väljas. Aga ronida sai küll-küll. Igavesti mõnus oli.Natuke sain targemaks kah.Aga natuke lootsin rohkem saada. Tore oli see, et päris ootamatuid tuttavaid oli seal(Sven ja Juhani)Kui ronimisest isu täis sai ja juba hämarduski liiguti türisalu poole. Väike õhtusöök ja piltide vaatamine ja loomulikult veinitamine :) Vapramad läksid sauna ja pidu kestis hommikuni ( siinkohal tuleb tunnistada oma nõrkust...läksin magama...olin nii läbi omadega kui üldse sai olla...esimene pool tundi ei jaksand riideid ka seljast ära võta... süüdistan kõiges pedasaare sündmusi ;) )
Igaljuhul kui hommik käes oli ei saanud ma enam aru mis kell on.. peale väikest segadust selgus et poole tunni pärast oleks viimane aeg minema hakata... ( Hundikukese trenn- tänutäheks hammustas mind trennis)
Nüüd olen kodus ja kurvastan, et see kõik on möödas. Vaatan pilte
ja meenutan,muretsen ka, et kuda see ülejäänud pedasaare seltskond üle jää saab...
Aga ma tean, et nad saavad hakkama....aga ikkagi...
Eh, Margus naljamees helistas ja kutsus grillima... magasin parasjagu siis... ütlesin et mul on kõrini selleks korraks igasugu grillimisest ja laagerdamisest ja kõigest muust sarnasest... Eks järgmine nädalavahetus jälle ...siis ootab ees ED kokkutulek ja arstitädi roll :)
Jään ootama!

2 Arvamust:

At esmaspäev, 28 märts, 2005, Blogger Indrek arvab:

eheee.. kas tõesti reedel vaid VEIDI sai napsutatud.. :P..

aa üritus ja koht olid viimasepeal.. !!! suvel peab sinna veel minema.. mõnus liivane rand on seal.. :D ja muidugi eraldatus tsivilisatsioonist...

 
At esmaspäev, 28 märts, 2005, Blogger Leelo arvab:

mida ei mäleta pole olnud...
vähemalt sel hetkel kui blogi kirjutasin oli kõik kontrolli all... siis tuli erik ja rikkus kõik ilusa ära ja siis veel jänes oma fotoka sisuga....

Aga saar on tõesti suurepärane... pärast viimast suvist sealolemist lubasin tagasi minna ja lihtsalt terveks nädalaks puhkama...
Selle teen kunagi teoks..

 

Postita kommentaar

<< Algusesse tagasi