reede, detsember 30, 2005

Suusamatk Muraka rabas 26-29. detsember

Foto:Leelo

Üks äraütlemata mõnus matk jälle seljataga :) Well, tuleb tunnistada, et suusatamine pole päris minu ala... aga ikkagi nägi niipalju ilusat lumist loodust kuhu keegi pold veel oma jalajälgi teinud ja mõnusalt külm oli ka ...kuulu järgi 19 c külma?

Kaks päeva olime muraka rabas ja ööbisime varessaare majakeses. Seal oli ka ahi mis veidi isegi sooja andis. Aga magasime ikkagi telgis mis toas üles sai pandud.

Kolmas päev olime Seli rabas(enamus pilte seal tehtud kuna see oli ainus päikeseline päev, vaatamiseks klikka pildile ja flickris on nad nähtaval) Seal oli siis päris lumehanges ööbimine ja ilmselt ka kõige külmem öö. Et sooja saada sai lausa tantsitud... ei-ei mitte karu kombel ümber lõkke vaid ilusti ikka kõik rumbad ja tsatsad üle korratud ;) Mõnus ja soe ka.

Neljas päev läks valdavalt tagasiliikumise peale, umbes 5km enne lõppu õnnestus murda suusakepp ja siis 30cm lühemaga sõita.

Vaatamata peaaegu lubadustele mitte kunagi enam suusatada...siis aina enam tundub, et ma teen seda veel ja veel ja veelveel...