neljapäev, detsember 08, 2005

PÖFFFF

Niisiis on nüüd mõned filmid vaadatud. Kahjuks on alati see ajahäda ja muud plaanid lõikumas ning seekord vaid neli päeva osalemist. Paljud filmid mida oleks tahtnud näha jäävadki vaatamata. Puhkus pöffi ajal - miskipärast ei tundugi enam nii jama idee. Kui vaim veel jaksaks siis keha on küll väsinud. Kokku siis minu valikus 9 filmi.

1. Murtud Lilled
Väga meeldis, selline rahulik vaatamiskraam ja ma arvan, et pettuda selles filmis pole võimalik.

2. August 1991

Pakun välja et üks eesti viimase aja parim mängufilm. Algul ma pisut kartsin, et läeb dokumentaaliks kätte ära aga väga oskuslikult oli inimesi oma looga sisse kirjutatud ja tõsiselt hingeminev lugu. Well mina muidugi valaks igalpool pisaraid... Olles ise selle asja juba suht mõistlikus vanuses üle elanud jõudis ta ikka 100% kohale... ehk rohkemgi kui tol ajal. Huvitav oleks teada mida nooremad arvavad kes ise sündmust ei mäleta. Filmi lõppedes oli küll tunne et seda peaks iga eestlane nägema. Eriti see noorem põlvkond kelle juured on euroopa tuulte poole lehvimas kangesti...
Rez: Ilmar Raag

3. IZO
Milleks tehakse selliseid filme? Terve film ainult tapeti... ainult... üks julmus teise järgi...süda läks pahaks. Kui seal mingi idee oligi siis väga haledalt on see vaatajani üritatud tuua.

4. Viimsed päevad
Samuti väga mõnusalt tehtud film. Jällegi Bc viitsib sellest ilusti kirjutada.

5. Vibu
Väga lahe film :) Soovitan.

6. Walk the line
Film põhineb Johnny Cash-i autobiograafial. Palju mõnusat muusikat.

Veel vaatamata:

7. C.R.A.Z.Y
8. Kiss Kiss Bang BAng ehk Surm Hollywoodis
9. Howli liikuv kindlus