kolmapäev, november 01, 2006

Lammas

Foto Leelo

Otsisin lamba pilti mis oleks selle jutu juurde kohane a näe ei leidnudki sobivat- sellist eriti totra näoga. Niisiis suvemeenutus- vesiroos matsimäe järvekeselt või oli ta hoopis karjäär?

Asi selles, et nädala algusest saati muretsen kuidas saaks autole talvekummid alla, noh teadgi hirmutatakse nädalaste järjekordadega ja eks ta ole üks tülikas ettevõtmine kah.
Niisiis eile lasin tuua oma naeltega talvekummid mis hädaga veel ühe talve ära lohistaks tööjuurde, täna jõudsin niikaugele, et tõstsin nad omale autosse. Uh peaaegu pool vaeva nähtud.
Läksin siis poistelt uurima, et kuhu minna kumme vahetama-et noh kus pole järjekordi jne. Üks siis ütles, et tema ei tea.
Küsisin kas Sa siis talvekumme ei panegi alla? Vastas, et ei pane jah, mul m+s-id, vahetamisega jama vähem. Korraga meenus, et isegi olen tuline m+s-i austaja ja et huvitav mis kummid mul siis praegu on?
Läksin õue ja siis kui kummidel m+s kirja nägin meenus küll, et kui kevadel naelad alt võtsin ostsin uued m+s-id omale, vanad panin keldrisse igaksjuhuks seisma.
Hämmastav lammas olen ikka! Nüüd pole muud kui talvekummid keldrisse tagasi.
Minuga ikka juhtub....