teisipäev, oktoober 04, 2005

Nädalavahetusest...

Pilt BC

Nädalavahetusel leidis taas kinnitust vana teadmine, et kaua ette planeeritud asjad ei tule üldse nii lõbusad kui ekspromt värgid.. Niisiis reede öösel tuli Liisil-Margusel plaan põrutada varavalges lätakate maale Jurmala veeparki. Muidugi sai kohe ka käed löödud mõtlemata, et peab ju varsti juba tõusma...
Esialgne mineku aeg lükkus küll pea kaks tundi edasi(noh oli vaja väike õll ikka välja magada) Aga minema me saime ja kella kolmeks peale teeremosid enne riiat ja riias seiklemist siis olime veekeskuses :) Pilet neljaks tunniks maksab õpilasel 9.90 latti ja täiskasvanul 11 latti. Palju toredaid atraktsioone ka selliseid kuhu ma vist iial ei julgeks minna.. nii et soovitan kõigile.
Peale mulistamist veekeskuses ka populaarse söögikoha Lido külastus (nõme, et seal kaardiga maksta ei saa.) Aga söök oli suurepärane:)
Ja oligi aeg nii kaugel et vaja koju tagasi kihutada. Tänud siis neile kes viitsisid sõita (Margus,Liisi,Indrek) Mina magasin :)

Pühapäeval oli siis minu nimepäev. Kuna ilm oli kehv siis grillida esialgse plaani järgi väga ei viitsinud aga väikse kinokülastuse me Indrekuga siiski tegime. Soovitan kõigile: Cinderella man

Veel põnevat kinoteemadel:
C-C Plaza-s,Kosmoses on käimas Vene kino sügisfestival(30.09-6.10.2005). Näitamisel uuemad vene filmid mis on kogunud auhindu mitte üknes vene filmifestivalidel vaid ka mujal.
Täna läen isegi ühte vaatama, eks hiljem muljetan.
Ja ega PÖFFki enam kaugel pole.