kolmapäev, september 14, 2005

Uploaded by AveLee


Pole ammu aega leidnud siia kirjutada kuid püüan seda viga nüüd parandada ja tagantjärgi sündmusi meenutada.

27. augustil leidis aset siis ED 16.kokkutulek. Plaanis olid sportmängud ja teemaks vanad eestlased. Pildid peaksid õige pea ilmuma siia
Päris lahe oli spordiosa kus võitsin kaikaveo ja sain teise koha kastihoidmises.

28.augustil käisime Indrekuga Tartus teatris Cats-i vaatamas. Mulle täitsa meeldis, kuigi jah laulutekstid hästi muu müra hulgast ei kostunud (oli selles süüdi meie rõdukoht?)
Igaljuhul arvan, et teatrihuvilisel tasuks see tükk ära vaadata. Indreku arvamus siin.
Veel sai kolatud tartus toomemäel ja vastavatud torne külastatud. Kõikjal oli tunda kohe-kohe saabuva uue õppeaasta hõngu . Lähiajal plaan minna tartusse bubirallile ja ööelu ka üle vaadata.

2.september Sai pisut Kerli,Marguse ja Indrekuga grillitud maal .. Küll oli mõnus õhtu/öö.Taevas oli tähti niiii täis ,et tekkis küsimus kuda nad kõik ikka sinna ära mahuvad ;)
Ühte draakonit nägin ka.
















3.september
Kartulivõtt. Kuna vanaema põld on kokku kuivanud siis see aasat tuli konksuga tuhvelid välja kaevata. Algul tundsin ei midagi muud kui vastumeelsust kuid kui tööle hakkasin oli tegelt päris mõnus. Paar tundi ja valmis. Ahjaa... kogu protsessi vürtsitas see, et tegevus toimus mesipuude ees. Loomulikult sain ma nõelata ja kaks lendasid juustesse kinni, need õnnestus siiki enne ikaldust eemaldada.
Õhtul oli Kerli ärasaatmispidu ja kontsert Padise kloostris.Väike videolõik tornis laulmisest. See oli ka tore üritus või oleks old kui mul poleks õnnestunud seda maha magada. Tore unekott olen :)

9.september Väike bowlingutrenn Arcticus. Vorm on käest ära ja ometi algab vasti uus turniir.

10.september Hullumeelne shoppamine Liisiga. Tohutul hulgal kulutatud raha ja uusi asju :)
Õhtul Undu sünna seiklusjuttudes ja pärast LedR-i kontsert kolumbuses. LedR-iga on pikemat aega siuke jant old, et pole kas neid esinemas või pole mul aega minna... Nüüd siis lõpuks üle poole aasta kõvasti õnnestus taas neid näha. Ja asi on ikka superhüpermegahea :) Nii et tants ja trall kuniks jaksu oli.

13.september Pakkimiskoolitusel Jahus . Mul on karm isiklik pakkimisõpetaja. Mitu korda (5?) käskis otsast peale alata. Aga kasu oli ka. Segased kohad said selgemaks. Aga noh ega ma see aasta eksamini jõua... sellise tempoga küll mitte. Aga järgmisel aastal uue hooga :)

Ja nii see elu veereb. Koguaeg on tegemist ja aina kiirem on elu justkui..

1 Arvamust:

At neljapäev, 15 september, 2005, Blogger Indrek arvab:

ah et aeglane tempo? siis oleks pidanud iki rohkem pakkima, mitte vaid 5 korda ;)??

 

Postita kommentaar

<< Algusesse tagasi