neljapäev, september 29, 2005

Nädalavahetus 23-25.september

Pilte üritusest siin

Üks kari inimesi otsustas linnast välja sõita, noh loodusesse puhkama-uudistama.
Niisiis reedel pakiti telgid värgid autodesse ja minekut Nõva poole..
Kohale saime veidi peale loojangut, see ei vähendanud meie rõõmu sugugi mitte ja püstitasime kiirelt oma telklinnaku ja panime lõkke põlema.. mõistagi supp ka keema:)
Vapramad said isegi vees käidud. Ilus kuldne kuu peegeldus veel ja öised lained olid väga nauditavad :)
Laupäeval hakkasime mööda rannikut edasi liikuma ja vaatasime kõik ilusamad rannad ja asulad üle. Sealkandis on ikka meeletult ilusad liivarannad/männimetsad .
Vat seal tahaks kohe elada.No päriselt.. võtaks lambakarja ja mõned hobused.. teeks vanamehega suvel tera heina ja käiks kalal kah.
Sai põigatud ka Marimetsa rabasse. Mis oma sügises rüüs ja päiksepaistes oli nii rahulik-ilus nagu varjaks ta mõnd suurt saladust. 5km laudteed ja veel metsaalaust jalutuskäiku 1,6km sai läbitud koos puhkepausidega 3tunniga.
Sealt edasi läksime kaema Liisu ja Anni vastostetud talukohta ja tegema veidi talgutööd. Pühapäeva õhtuks oli paik tundmatuseni muutunud... Muru oli lühikeseks pöetud, oksarisu põletatud,kiviaiad umbrohust välja aidatud... eks tööd jatku seal viimsepäeva laupäevani aga algus on tehtud :) Edu neile siis seal talu juures!