teisipäev, jaanuar 31, 2006

Jäljed lumel..

Foto: Leelo

Niisiis... nädalavahetusest enne kui emotsioonid tuhmuvad.
Reede õhtul kimasin Saeveski metsaonni kus pidu ja pillerkaar käis poole ööni.. Väga kena koht muideks.
Pilte pidustustest siin.

Laupäeval tegid mittelaisad väikese matka metsa. Lund oli palju ja ilm ilus päikeseline.. seega sai ka mõned kenad pildid :)
Laupäeva pärastlõunal pakkisin kama kokku ja Pärnu poole... Jälle pidu :)

Pühapäeva hommik oli juba raske.. mitte ei tahtnud tõusta... aga siiski ajasin end umbes 12ks Tallinna ja Rannamõisa pangale ronima. Puhas õnn ja rõõm, ellu jäin ka peale väikest õhulendu... aga kas see mind siis takistab... ma ootan hullult neid pühapäevasid... et saaks jälle mõne sinika ja esmaspäevase kondivalu kätte.
Valu leevendamiseks otsustasin eile, et peaks tegema ühe juba traditsioonilise taastava ujumise mis kerge haigusekahtluse tõttu siiski ära jäi (mingi gripp pidi liikuma) Läksin koju ja mingi kuuest magama küll ja väikeste pausidega hommikuni. Aga haigust pole õnneks ja ega nad mulle nii kergelt külge hakka kah.. kui siis külmetan ja olen haige vahel aga see sügis/talv pole õiget nohugi old.. Ja hea puhanud tunne on...

Asju on kripeldamas hinges mis teevad justkui õnnelikuks ja mõned ka otsatult kurvaks... Aga elu on selline ja tegelt on kõik hästi !