teisipäev, juuli 24, 2007

Ehitus: Laome müüri !


2007 juuli 22 ehitusel esimesed Fibod läevad paika 003
Originally uploaded by Leelo*
Niisiis alates pühapäevast oleme taas tihedamalt ehituslainel... pühapäeval sai käidud märkimas, mõõtmas ja ühtlasi oma tulevaste naabritega grillitud. Igati toredad. Üks paar seal samuti lapseootel ja teistel aasta vanune plikatirts :) Mängukaaslasi tundub jaguvat meie põnnile:)
Fibod toome krundile kolmapäeval ja ka aerocid saabuvad siis ka kolmapäeval kokku 40 alust ! materjali. Täna otsustasime ikkagi kopa veelkord kutsuda, et ajada kinni vee ja kanalisatsioonitorude kraav ja teha veidi mullatöid. Piirid on praegu veidi paigast ära- homme peaks joonised kaasa võtma ja väheke mõõtma.
Vaatamata sellele, et fibod alles homme saabuvad, oleme ladunud juba ka esimese ringi müüri-selle kõige vastutusrikkama. Alan kurdab, et selga väsitab... me lohutasime siis teda, et veel nii paartuhat tükki- ehk pead vastu :p Mul tast ikka kahju ka..

2 Arvamust:

At kolmapäev, 25 juuli, 2007, Anonymous Anonüümne arvab:

kus kandis see krunt teil asub? Aadress viitab sellele, et ma olen ka tulevane naaber vist :P meil on tükk tühja välja ainult hetkel http://www.soden.ee/~margus2/maja/

 
At reede, 27 juuli, 2007, Blogger Leelo arvab:

Tegemist on sama arendusega aga päris naabrid me pole.. oleme Teie ületee naabrite naabrid :)

 

Postita kommentaar

<< Algusesse tagasi